Από την Πέμπτη 12 Μαρτίου τα μαθήματα πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας. Από τη πρώτη στιγμή, σωστά προετοιμασμένοι ενεργοποιήσαμε, τις ηλεκτρονικές μας τάξεις με αποτέλεσμα να μη χαθεί ούτε μία διδακτική ώρα.

 

Στη β΄ φάση που εξελίσσεται τώρα εμπλουτίζουμε τις μεθόδους εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, με ασύγχρονα εργαλεία εκπαίδευσης. Έτσι από την Πέμπτη 26 Μαρτίου η πλατφόρμα υβριδικής εκπαίδευσης My Place είναι στη διάθεση των εκπαιδευτικών μας και πλέον πλήρως λειτουργική, γίνεται ο χώρος του φροντιστηρίου μας, για όσο χρόνο απαιτηθεί. Τα ασύγχρονα εργαλεία εκπαίδευσης που είναι στη διάθεση της εκπαιδευτικής διαδικασίας μας, διαρκώς θα αναβαθμίζονται σύμφωνα με τις ανάγκες που απορρέουν από το χρονικό διάστημα αναστολής της δια ζώσης διδασκαλίας. Στην πλατφόρμα οι μαθητές και οι καθηγητές μας έχουν πορόσβαση από το σταθερό υπολογιστή (desktop), laptop, tablet ή κινητό τηλέφωνο, με μόνη προϋπόθεση την ύπαρξη σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Η γραμματεία μας παραμένει ανοικτή και στη διάθεση αποκλειστικά των γονέων των μαθητών μας: Δευτέρα έως Παρασκευή 15:0022:30 & Σάββατο 09:0014:30. Για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες μπορείτε να μας βρείτε στα τηλέφωνα: 210 -93 11 913, 210 - 93 12 343 ή στο messenger του φροντιστηρίου στο facebook.

Το Κέντρο Μελέτης έχει πλέον το δικό του εκπαιδευτικό χώρο στο διαδίκτυο και μ’ αυτό τον τρόπο #μένουμε σπίτι, #μένουμε ασφαλείς, #μένουμε παραγωγικοί, #συνεχίζουμε on line.

Pin It