Το φροντιστήριο Κέντρο Μελέτης σεβόμενο πλήρως την κοινή Υπουργική απόφαση των υπουργών Παιδείας και Υγείας για την προάσπιση και τήρηση της δημόσιας υγείας, έχει αναστείλει τη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία για τους μαθητές του από την Τετάρτη 11 Μαρτίου και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί από τις έκτακτες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί.

Έχοντας προετοιμαστεί κατάλληλα εδώ και καιρό γι’ αυτό το ενδεχόμενο, μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή της δημοσιοποίησης της απόφασης θέσαμε σε πλήρη εφαρμογή την α΄ φάση του πλάνου μας, για μετατροπή της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε σύγχρονη online, με εργαλεία εύκολα προσβάσιμα σε όλους, μικρής καμπύλης εξοικείωσης.

Στόχος της α΄ φάσης του σχεδίου ήταν να μην χαθεί ούτε μία διδακτική ώρα παρά μόνο να αναβληθούν οι αναγκαίες (της 1ης ημέρας, Τετάρτης 11 Μαρτίου) που απαιτούνταν για την άμεση πληροφόρηση και προετοιμασία των μαθητών και των γονέων τους, οι οποίες και προγραμματίζονται να αναπληρωθούν.

Η α΄ φάση υλοποιήθηκε με επιτυχία με αποτέλεσμα όλο το πρόγραμμα των μαθημάτων της Πέμπτης 12 Μαρτίου να πραγματοποιηθεί με σύγχρονο online τρόπο εκπαίδευσης. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’ αυτό, στους καθηγητές μας, τη γραμματεία μας, τους μαθητές μας και τους γονείς τους για την άμεση ανταπόκρισή τους στις νέες συνθήκες.

Στη β΄ φάση που ακολουθεί εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες μας με ασύγχρονα εργαλεία εκπαίδευσης για τους μαθητές και τους γονείς τους. Δραστηριοποιούμε όλα τα κανάλια online επικοινωνίας για την άμεση πληροφόρησή σας για θέματα που αφορούν την εκπαιδευτική διαδικασία και την λειτουργία του φροντιστηρίου από εδώ και πέρα και όχι μόνο.

Οι κτιριακές υποδομές του φροντιστηρίου έχει προγραμματιστεί να απολυμαίνονται προληπτικά ανά τακτικά χρονικά διαστήματα. Η γραμματεία του φροντιστηρίου μας παραμένει ανοικτή τις ημέρες και ώρες που γνωρίζατε για την εξυπηρέτηση των γονέων των μαθητών μας.

#menoume_spiti

#menoume_asfaleis

#menoume_paragogikoi

#synexizoume_online

Pin It