Δημήτρης Σαρδέλης

Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την υπομονή σας την επιμονή σας την φιλικότητα σας τον τρόπο διδασκαλίας σας και την αποτελεσματικότητα σας που έγιναν αιτία να υπάρχουν πετυχημένα και άξια παιδιά αλλά και περήφανοι γονείς και δάσκαλοι! Μέσα από την καρδιά μου!
Κώστας Σαρδελης ΕΜΠ τμήμα μηχανολόγων ναυπηγών
Νίκος Σαρδελης σχολή Ικάρων (ιπτάμενοι)

Στέλλα Μαρκέα

Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την στήριξη, την αγάπη και τις γνώσεις που δώσατε στο παιδί μας και ένα τεράστιο ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία σας με εμάς.
Δεν έχω λόγια είστε οι καλύτεροι!!!!!!!!

Φώτης Σταυρόπουλος

Ευχαριστώ απο καρδιάς όλο το ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ για την ακούραστη προσπάθεια του επάνω στα παιδιά μας. Όλα αυτά τα χρόνια, δούλεψε με αγάπη, υπομονή και επιμονή και έφερε τα καλά αποτελέσματα: εισαγωγη στα ΑΕΙ. Ο Θεος να σας ευλογεί να συνεχίσετε έτσι και καλύτερα στην περαιτέρω πορεία σας.

Μπαμπάς 3 φοιτητών.

Βασίλης Πανάγος

Συγχαρητήρια και ένα Μεγάλο Ευχαριστώ στους άξιους καθηγητές του Κέντρου Μελέτης που ήταν μέχρι το τέλος ψυχή τε και σώματι κοντά στα παιδιά μας!

Μυρσίνη Κουτσουράδη

Ευχαριστώ και εγώ τους καταπληκτικούς καθηγητές του κέντρο μελέτης..για την πολύ σημαντική..βοήθεια..κ υποστήριξη...που έδειξαν στα κορίτσια μου Σταθούλα και Μαρία ..
είστε όλοι...καταπληκτικοί.....

Άννα Καρδαμπίκη

By far one of the best Greek Educational Centers in P. Faliron..... Why where else would you go if not to the best!!!!!

 

Μιχάλης Αγαπητός

Πιστεύω ότι καλύτερο στην περιοχή μας για τα παιδιά μας ...