Το φροντιστήριο ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ, συνδυάζοντας την εμπειρία των 36 χρόνων λειτουργίας του, το δυναμισμό, τη φρεσκάδα και την κατάρτιση των στελεχών του, καταφέρνει να ενσωματώσει νέες τεχνολογίες στη διαδικασία της μάθησης και επιλέγει να λειτουργεί με:

  • αυστηρά 5-μελή, ομοιογενή τμήματα

  • καταρτισμένους καθηγητές με το χάρισμα της μεταδοτικότητας.

  • διάθεση των απαραίτητων πρόσθετων ωρών διδασκαλίας για κάθε μαθητή ξεχωριστά

  • άμεση και διαρκή συνεργασία με τους γονείς των μαθητών μας

  • ουσιαστικό έλεγχο καθ' όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας

Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης με συνέπεια και ήθος.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όλοι είμαστε διαφορετικοί. Η ομοιογένεια των τμημάτων δεν σταματά στις επιδόσεις, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο από τους στόχους. Δεν μας χαρακτηρίζουν οι αριθμοί, δεν είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε την πορεία που είχαμε.

Είμαστε εδώ για να αλλάξουμε, να γνωρίσουμε τον εαυτό μας, να μάθουμε τις αδυναμίες μας, να προσπαθήσουμε να τις διορθώσουμε. Γι' αυτό κάθε μαθητής για μας, αποτελεί κι ένα διαφορετικό "τμήμα".

Ως καθηγητές αναλαμβάνουμε την ευθύνη για κάθε μαθητή ξεχωριστά. Αναγνωρίζουμε μαζί αδυναμίες και "κενά" στο γνωστικό αντικείμενο ή στη νοοτροπία μας και προσπαθούμε μαζί να τα διορθώσουμε. Έχουμε και νιώθουμε την ευθύνη γι' αυτό.

Θα δουλέψουμε μαζί, ξεχωριστά με τον καθένα, όσο χρόνο απαιτηθεί μέσα ή έξω από την τάξη ώστε να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα.

Ως ομάδα έχουμε την ευθύνη να κάνουμε τη διαδρομή προς το στόχο μας ευχάριστη, δημιουργική, αποτελεσματική. Τελειώνοντας το ταξίδι αυτό θέλουμε να νιώθουμε πλήρεις, έτοιμοι, ανεξάρτητοι και δυνατοί για το επόμενο στάδιο της ζωής μας.

Η ομάδα των καθηγητών μας αποτελείται από ανθρώπους που μπορούν να αισθανθούν την ευθύνη για κάθε μαθητή ξεχωριστά. Μπορούν να αναγνωρίσουν τις ιδιαιτερότητες κάθε μαθητή και να δουλέψουν με τον καθένα ξεχωριστά. Καθηγητές που μπορούν να εμπνεύσουν, να ενθαρρύνουν, να οδηγήσουν στην επιτυχία.

Βασικό μας πλεονέκτημα η κατάθεση ψυχής για κάθε μαθητή ξεχωριστά.

ΤΜΗΜΑΤΑ

αυστηρά 3-μελή 4-μελή 5-μελή

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

καταγράφεται σε κάθε μάθημα για ουσιαστικό προγραμματισμό της μελέτης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗ

για όλη τη διάρκεια των σπουδών, καθοδηγεί το μαθητή

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

σε συνέχεια του προγράμματος επιλέγω

Κύλιση στην Αρχή