Καλώς ορίσατε!

Σ' ένα περιβάλλον που διαρκώς αλλάζει και εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, τα παιδιά μας έχουν την ανάγκη ιδιαίτερης φροντίδας, ιδιαίτερης προσοχής.

Μάθηση συν

ΜΕΛΕΤΗ +

Βοηθά τους μαθητές να καλύψουν τις ιδιαίτερες εκπαιδευτικές τους ανάγκες.

Μάθηση συν 2

ΕΠΙΛΕΓΩ

Με μία σειρά δράσεων υποστηρίζει τους μαθητές να επιλέξουν τον δρόμο που θα ακολουθήσουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Μάθηση συν 2 3

ΣΤΟΧΕΥΩ

Διετής προετοιμασία για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ

Εκπαιδευτικά νέα

Η έναρξη της Β’ Λυκείου σηματοδοτείται από την επιλογή τομέα σπουδών και κατά συνέπεια την εξειδίκευση του γνωστικού αντικειμένου. Στόχος είναι η προετοιμασία και εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

  • Ετήσιο Πρόγραμμα

    Πρόγραμμα τακτικών διαγωνισμάτωναποφοίτωνγ΄ λυκείουβ΄ λυκείουα΄ λυκείουγυμνασίουΤακτικές ενημερώσεις γονέων1η τακτική ενημέρωσηΣάββατο 16 Δεκεμβρίου & Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 20172η τακτική ενημέρωσηΣάββατο 17 Μαρτίου & Σάββατο 24 Μαρτίου 2018για τις ώρες προσέλευσής σας θα ενημερωθείτε εγκαίρως από τη γραμματείαΑργίες ακαδημαϊκού έτους28η Οκτωβρίου - Εθνική εορτή Σάββατο 28 Οκτωβρίου17 Νοεμβρίου - Σχολική αργία Παρασκευή 17 ΝοεμβρίουΔιακοπές Χριστουγέννων από Κυριακή 24 Δεκεμβρίου έως και Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018 Θεοφάνεια Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018 Τριών Ιεραρχών Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 Καθαρά Δευτέρα Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018 25η Μαρτίου - Εθνική εορτή Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 Διακοπές Πάσχα από Μ. Πέμπτη 5 Απριλίου έως και Τετάρτη 11 Απριλίου 2018 Πρωτομαγιά Τρίτη 1 Μαΐου 2018 Αγίου Πνεύματος Δευτέρα 28 Μαΐου 2018  ._rg3E6376 { display:…

  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΏΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2018

    Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων το πρόγραμμα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Είπαν για εμάς

Δημήτρης Σαρδέλης

Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την υπομονή σας την επιμονή σας την φιλικότητα σας τον τρόπο διδασκαλίας σας και την αποτελεσματικότητα σας που έγιναν αιτία να υπάρχουν πετυχημένα και άξια παιδιά αλλά και περήφανοι γονείς και δάσκαλοι! Μέσα από την καρδιά μου!
Κώστας Σαρδελης ΕΜΠ τμήμα μηχανολόγων ναυπηγών
Νίκος Σαρδελης σχολή Ικάρων (ιπτάμενοι)

Στέλλα Μαρκέα

Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την στήριξη, την αγάπη και τις γνώσεις που δώσατε στο παιδί μας και ένα τεράστιο ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία σας με εμάς.
Δεν έχω λόγια είστε οι καλύτεροι!!!!!!!!

Φώτης Σταυρόπουλος

Ευχαριστώ απο καρδιάς όλο το ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ για την ακούραστη προσπάθεια του επάνω στα παιδιά μας. Όλα αυτά τα χρόνια, δούλεψε με αγάπη, υπομονή και επιμονή και έφερε τα καλά αποτελέσματα: εισαγωγη στα ΑΕΙ. Ο Θεος να σας ευλογεί να συνεχίσετε έτσι και καλύτερα στην περαιτέρω πορεία σας.

Μπαμπάς 3 φοιτητών.

Εκπαιδευτικά νέα

ανακοινώσεις του φροντιστηρίου

νέα που αφορούν καθηγητές

υπολογισμός μορίων

Υπολογίστε τα μόρια εισαγωγής σας.

πανελλήνιες 2017

Δείτε τα θέματα και τις λύσεις των πανελλαδικών εξετάσεων.

θέματα πανελληνίων

Αναζητείστε θέματα προηγούμενων ετών.

βάσεις σχολών

Δείτε τις βάσεις των σχολών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Κέντρο Μελέτης Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 205 Νέα Σμύρνη Αττική 171 23 Ελλάδα 2109311913 14
Κύλιση στην Αρχή